PRATITELJI SRETNI Andrija Milošević oduševio fotografijom na kojoj pozira s partnericom

Andrija Milošević , glumac
Andrija Milošević

Glumac Andrija Milošević na svom je službenom Instagram profilu objavio niz od dvije fotografije na kojima pozira sa svojom djevojkom i kolegicom Aleksandrom Tomić.

"Ja je izvedem na ručak, a ona se želi ljubiti", napisao je 43-godišnji Andrija u opisu objavljenih fotografija. Miloševićevu objavu na Instagramu je lajkalo je više od 120.000 ljudi iako je objavljena prije samo tri sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Među brojnim zvijezdama koje su se ostavile komentar našla se i voditeljica Marijana Batinić koje je ondje ostavila emotikon srca, ali i glumac Enis Bešlagić.

Andrijina partnerica Aleksandra je na ovoj fotografiji pokazala trudnički trbuščić koji je sve veći. Podsjećamo kako će joj to biti prvo dijete s Andrijom Miloševićem, a sretna vijest se saznala u listopadu 2021. godine. 

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju", otkrio je tada izvor za srpski Blic.