Hercegovci željni komedije! Veliko zanimanje za predstavu Andrije Miloševića, a mi vas nagrađujemo sa osam ulaznica!

Andrija Milošević , predstava, nagradna igra, Idem putem pa zagrlim drvo

Zvijezda serije „Andrija i Anđelka“ Andrija Milošević u narednu srijedu, 25. kolovoza stiže na ljetnu pozornicu Herceg etno sela u Međugorje, gdje će od 20.30 izvesti svoju novu HIT komediju “Idem putem pa zagrlim drvo“.

Early bird ulaznice po cijeni 15 KM rasprodane su u rekordnom roku, a trenutno su u prodaji dostupne ulaznice po pretprodajnoj cijeni 20 KM. Na našem Facebook i Instagram profilu nagrađujemo naše čitatelje, zato nemojte zaboraviti iskušati svoju sreću :)

Andrija Milošević , predstava, nagradna igra, Idem putem pa zagrlim drvo

„Ograničen je kontingent ovih ulaznica, stoga pozivamo sve ljubitelje dobre komedije, da ih kupe na vrijeme, a moguće je na recepciji Herceg Etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba, gdje su uz plaćanje Visa karticom jeftinije 15%. Također su dostupne i VIP ulaznice, koje se trenutno mogu kupiti po cijeni 30 KM“, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije. Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

“Idem putem za zagrlim drvo” priča je o sinu jedincu koji u četrdesetoj godini traži idealnu ženu za brak, a u njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje. Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava da zaliječi bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao…