Vjernik je želio znati: Ima li u raju seksa?

sex, sex, sex, sex, sex, raj, seks, glas koncila, žene, tajne, muškarci
Jedan je student uputio redakciji pismo u kojemu piše kako nema djevojku i često susreće žene osobe na ulici, televiziji, u kafiću i kada ih ugleda, zamišlja da su 'u krevetu', prenosi Večernji list.

'Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći djevojku i što ću, ako Bog da, imati djecu, voljeti se i živjeti zajedno. Mene zanima sljedeće: Da li u raju, kako tvrde svi da je to jedan veliki prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., da li i tamo ima seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava', zapitao se student.

Glas Koncila odgovorio mu je kako u raju serksa nema! 'Posve je proizvoljna vaša pretpostavka da je raj prostor jer time zemaljsko prenosite u raj koji nadilazi sve zemaljsko, a u raju se ljudi - kako je rekao Isus - niti žene niti udavaju.A apostol Pavao u 1. poslanici Korinćanima, govoreći o onostranosti, navodi da je pisano: 'Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube', odgovaraju mu iz Glasa Koncila.

Glas Koncila uputio je čitatelja i da ne poseže za 'tzv. 'muškim' ili 'ženskim' časopisima' da ne prati 'televizijske programe ili internetske stranice koje ne pridonose higijeni mašte jer one - kao i loša hrana - dovode do trovanja'.