FOTO  Veterani-bikeri otvorili vrata svog kluba građanima Sesveta i Zagreba

Moto klub Veterani - Croatia otvorio je vrata svog kluba zainteresiranim sugrađanima. Predstavili su vodič i bilten kluba koji daju detaljan uvid u aktivnosti kojima se bave i najavili svoje nove projekte. Zajedno sa predstavnicima policije i auto škole upozorili su javnost, a posebno djecu, na opasnosti u prometu i upoznali ih s mjerama sigurnosti. Bila je to prilika i za neformalno druženje sa bikerima iz čitave Hrvatske pa i Hercegovine te sa drugim klubovima i udrugama s kojima tijekom godine surađuju na brojnim humanitarnim i društveno angažiranim projektima, a kao izaslanik ministra branitelja u goste im je na motoru došao njegov pomoćnik g. Ivan Grujić, također dugogodišnji biker.

Ipak, motori, kacige i motoristička oprema najviše su privukli najmlađe. Bila je to za njih nesvakidašnja prilika uživo vidjeti i sjesti na neki od desetaka motora, a upravo za djecu bikeri su pripremili različite moto igre, darove i naravno vožnju na motoru.

Otvaranjem javnosti na ovaj način upoznaju se ljudi iz različitih društvenih skupina i stvara pozitivno i konstruktivno društveno okruženje, a to je upravo jedan od ciljeva veterana-bikera iz Moto kluba Veterani - Croatia.