Doacija dva Led Tv Klinici za kirurgiju KBC Osijek

donacija, Moto klub Veterani - Croatia

Moto klub Veterani – Croatia  i predstavnici IPA sekcije Osijek, ovog su vikenda u svom gradu Osijeku i Vukovaru ugostili članove  Harley Davidson lipa chapter iz Slovenije . Cilj je bio, osim druženja i promocije moto-turizma  zajednički obilazak Spomen obilježja poginulih i mučki ubijenih Hrvatskih branitelja i civila na području Slavonije te donacija dva Led Tv Klinici za kirurgiju KBC Osijek .

Slovenski  bikeri nakon duge vožnje odmor su dobili u Batini odakle je i krenuo obilazak slavonije. Članovi MKVC i IPA-e s obilaskom su počeli prijemom kod dogradonačelnice Žane Gamoš a nakon toga prijem u PU Osječko-baranjsku. Nakon prijema i obilaska grada bikeri su predali donaciju predstavnicima KBC Osijek.

Poslije donacije uslijedilo je odavanje počast na masovnoj grobnici Ovčara i Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru gdje su zapalili svijeće te na taj način odali počast svim poginulim i nestalim braniteljima.

Nakon obilaska Vukovara uslijedio je obilazak sela Bogdanovci te grada Vinkovci.

 „Nadamo se dugoročnom druženju naših klubova, kao i to da ovaj dolazak i obilazak postane tradicionalan, ujedno se zahvaljujemo dogradonačelnici Žani Gamoš, Zoranu Kon i načelniku Općine Bogdanovci na prijemu te policijskom službeniku Domagoju Vuka. Ujedno, ovim putem pozivamo i ostale moto klubove iz Hrvatske i svijeta da posjete Slavonske gradove“–navodi Darko-Josip Šimić, član 5.podružnice Istočna hrvatska MKVC-a

Tekst/slika, Maja Jakšić