Uskoro sedmo izdanje plesne revije „Samo zapleši“

Revija će se održati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u četvrtak, 13.6.2013. godine s početkom u 20 sati.  

Organizator PS B-Dance najavljuje nastupe oko 300 plesača koji će publici pokazati različite plesne vještine. U bogatom programu, koji će biti svojevrsni rezime izuzetno uspješne protekle plesne sezone članova B-Dance-a, sudjelovati će svi plesni klubovi iz Mostara: Zrinjski, Mo-Stars, Flash, Pro-Dance, Romantik, Erigo-D, baletna škola Arabesque, kao i mostarske mažoretkinje.

Tradicija je da na reviju pored domaćih, dolaze i gostujući plesni klubovi. Ove godine to su članovi plesnog kluba Maris iz Trebinja, inače široj javnosti poznati kao sudionici show-a „Ja imam talent".

Ovu rasplesanu večer svojim nastupom upotpunit će i izvrsne glazbene snage. Naime, prvi put u gradu na Neretvi publici će se predstaviti a capella group BasicS iz Sarajeva. U glazbenom dijelu svoje vesele glazbene uratke izvesti će i članice novoosnovane vokalno-plesne grupe B-Stars, kao i sudionici Malih melodija Mostara.

Tradicionalno, na reviji će nastupiti i predsjednica PS B-Dance, Željka Bošnjak koja ističe kako će B-Danceri i njihovi mnogobrojni gosti posjetiteljima predstaviti kvalitetan i osmišljen plesno-glazbeni program. „Sigurna sam kako će i ovogodišnje izdanje plesne revije „Samo zapleši", koju smo s puno ljubavi i požrtvovnosti pripremali zajedno s našim plesačima, svim našim sugrađanima i gostima potvrditi kako Mostar ima talentirane i kreativne mlade ljudi koji će u Kosači prirediti pravi spektakl."

Baš kao i prethodnih godina, voditeljica revije je Danijela-Marija Zovko, a cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Dan nakon revije, u petak, 14.6. u trajanju od 12:30 do 18 sati za sve zainteresirane ljubitelje plesa bit će organizirane plesne radionice iz Salse, Hip Hop-a i Dancehall-a koje će voditi Slaviša Sredanović u sportskoj dvorani Srednje građevinske škole u Mostaru.

PS B-Dance