FOTO  Plesni studio B-Dance dio je edukativnog projekta „Kroz nas se može promjeniti svijet“

PS B-DANCE Mostar, B-Dance, PS B-Dance

Plesni studio B-Dance dio je edukativnog projekta  „Kroz nas se može promjeniti svijet“, koji je nastao u suradnji sa profesoricom i autoricom projekta Majom Rogić, čiji je cilj  podići svijest o važnosti očuvanja naše zajedničke domovine- planete Zemlje.

 

Naime, vokalno plesna grupa B-Stars koja dolazi iz plesnog studija B-Dance snimila je edukativnu pjesmu i video spot  za skladbu „Tri po tri“  zajedno sa ostalim sudionicima projekta Kikići i Genijalci (Zagreb), Slavuji (Virovitica) i Libertići (Zadar).

Video je sniman na splitskim Bačvicama početkom srpnja gdje se okupilo stotinu djece koji su imali priliku učiti o važnosti očuvanja ljepota prirode kroz glazbu, ples i igru.

 

„Zadovoljstvo nam što smo dobili poziv za sudjelovanje u ovakom hvale vrijednom projektu i

jako se veselimo svim budućim uratcima, druženjima i projektima jer  je ovo tek početak jedne lijepe i plodonosne suradnje, a u okviru projekta  Kroz nas se može promijeniti svijet“ rekla je Željka Zovko predsjednica plesnog studija B-Dance.

 

Ovim putem pozivamo svu djecu i odrasle koji žele da i buduće generacije uživaju u plavozelenoj ljepoti drage nam i jedine Zemlje da nam se priključe.   Pjevajte pjesmu „Tri po tri“, pokupite smeće sa plaže i bacite  u odgovrajući spremnik.

Svi oni koji žele s nama zaplesati u novoj plesnoj sezoni 2019./2020. uskoro kreću upisi budite dio jedne velike plesne obitelji.