FOTO  Novim video spotom PS B-Dance poziva sve na ples

Novim video spotom  PS B-Dance poziva sve na ples

 

Plesni studio B-Dance iz Mostara s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi video spot za autorsku pjesmu "Zapleši s nama" koja je ujedno i himna plesnog studija.

Tekst i glazbu, za veselu i energičnu pjesmu koja poziva sve na ples, napisala je predsjednica plesnog studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo producentskog dua Unanimo. Pjesmu izvodi vokalno plesna grupa B –Stars koja je jedinstven autorski program ovog uspješnog plesnog studija u kojem djeca pjevaju, plešu i snimaju autorske pjesme.

 

Video produkcija povjerena je talentiranoj Danieli Antičić, inače plesačici B-Dancea, koja je sav materijal snimila i montirala u jednu sjajnu plesnu priču. Kadrovi spota snimani su u Mostaru, a akteri videa su treneri, plesači i pjevači PS B-Dancea.

 

Svi koji žele biti dio ove rasplesane plesne ekipe u toku su upisi u programe grupa hip hopa, break dance-a, street showa, vokalno plesne grupe B-Stars te plesne radionice za najmlađe koje će s radom započeti od utorka 3. rujna 2019.godine.

Kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme, upisati se možete već danas klikom na ovaj link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHzU-h8rlGDbAGwOUxwgVt7M1R_fsqU9-MyQa8uYtaBqU7-w/viewform?fbclid=IwAR2mxWdpC2PAK8na1slenfuYZAN3EPqUkj4yOFerFsqWDk_UkWddUvVcpNA

ili doći na sami dan upisa u ponedjeljak 2.rujna od 19h do 20.30h.

Treninzi se održavaju u prostorijama plesnog studija B-Dance na adresi Zagrebačka 10 (preko puta zgrade spajalice).

Zaplešite i budite dio najtrofejnijeg plesnog studija u street plesovima.

 

Više informacija na kontakt telefon: 063/928-949 ili 063/ 347-323

✉️ Facebook: Plesni studio B-Dance

✉️ Instagram @psbdance

✉️ E-mail: [email protected]

https://www.youtube.com/watch?v=jAyXimPqASk