Uhićena banda atraktivnih plavuša!

Policija u Sao Paulu uhitila je par osumnjičen da je vodio "bandu plavuša", skupinu mladih ljudi za koje se vjeruje da su počinile seriju otmica i pljački u gradu, piše APTN.

Osumnjičeni voditelji grupe Wagner Goncalves i njegova supruga Monique Awoki, uhićeni su prilikom bijega na sjeveru Brazila.

Policajac Antonio de Olim rekao je da je par promijenio svoj fizički izgleda. "On izgleda drugačije, promijenio je boju kose. I ona izgleda drugačije nego na fotografijama. Bježali su jer ih je tražila policija", rekao je Olim.

Krajem prošlog tjedna uhićen je suprug jedne druge članice bande. On je, naime, osumnjičen da je pomagao kriminalnoj skupini. Međutim, ubrzo je pušten na slobodu. Policija ih traži već tri godine i sumnjiči ih se da su opljačkali 50 osoba.

Žrtve bi obično slijedili do automobila, pljačkali i držali ih zarobljenima dok je banda koristila njihove kreditne kartice za svoje luksuzne kupnje. Vlasti su rekle da je grupa sastavljena od mladih, pripadnika srednje klase, obrazovanih žena. Od početka istrage, više od 20 žrtava bile su na policiji na prepoznavanju.