Stručna usavršavanja za profesore i kvizovi znanja za djecu na sajamskom štandu Naklade Alfa

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar , Naklada alfa, Školska naklada
...i seminari za profesore. Gosti predavači su Dinka Štiglmayer, koja će održati predavanje za profesore njemačkog jezika, Nives Panić za profesore hrvatskog jezika, dok je Lidija Križanić pripremila predavanje i likovnu radionicu za profesore razredne nastave.
Korisna znanja na Alfinom štandu stjecat će i djeca kroz kvizove znanja iz engleskog jezika, matematike i općeg znanja svaki dan sajma u terminima u 11 i 13 sati.
Kvizovi su namijenjeni učenicima uzrasta od 6. do 9. razreda osnovne škole, a sudjelovati mogu svi koji se prijave najkasnije dan ranije na [email protected] ili putem facebook stranice Naklade Alfa Mostar.

Predškolci će imati priliku upoznati Kenya, neobičnog mačka, koji zna samo engleski jezik i što još- najmlađi mogu otkriti svaki dan sajma od 15 do 16 sati.

Svi posjetitelji će također imati priliku zabilježiti svoj posjet sajmu na Cheezu:) te objavit svoje fotografije i na facebook stranici naklade Alfa, a najbolje će biti i nagrađene.

Osim zabavnog programa, pripremljen je i bogat izdavački program- najnovija izdanja od Alfe d.d. Zagreb i Express Publishinga, koji će se biti ponuđeni po sniženim cijenama.