Što se to sprema u BiH i Europi?

proročanstvo
proročanstvo
Nakon vala izbjeglica, Europu će pogoditi i razoriti velika ekološka katastrofa, a za šest godina planeta će ostati bez pitke vode.

Ovo tvrdi Kaede Uber, Francuskinja iz Monpeljea, stara svega 12 godina, koju mnogi smatraju nasljednicom Baba Vange (Vangelija Pandeva Dimitrova), piše Kurir.

Bugarska proročica navodno je pred smrt 1996. najavila da će nekoliko godina nakon njenog odlaska na drugi svijet u Europi biti rođena djevojčica s njenim darom. To su svi zaboravili sve dok se 2009. u francuskim novinama nije pojavila vijest o tome da je petogodišnja Kaede Uber nekoliko godina ranije predvidela svjetsku ekonomsku krizu.

Kako tvrde neki mediji, istraživači paranormalnih sposobnosti proučavali su njena proročanstva i ponašanje i navodno otkrili da je ona zaista nasljednica Baba Vange. Kao dokaz toga naveli su njeno ponašanje, koje liči na ponašanje bugarske vidovnjakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Kaede napunila sedam godina, pojavila se na ruskoj televiziji, gde je pričala o svojim proročanstvima, a onda je predvidela i pobjedu Vladimira Putina na predsjedničkim izborima u Rusiji. Međutim, nakon nekoliko intervjua, i Kaede i cijela njena obitelj su nestali. Skoro pet godina, pišu mediji, nije bilo nijednog pomena o djevojčici, pa su mnogi povjerovali da je umrla ili da je ubijena. Ipak, nedavno se ponovo pojavila na jednoj televiziji.

"Teroristički napadi i izbjeglički val teško će pogoditi Europu, zbog toga će cijeli svijet biti u opasnosti. Mnogo ljudi će biti ubijeno, a krv će liti na sve strane. Četiri mjeseca nakon toga Europu će pogoditi ekološka katastrofa i planeta će za šest godina ostati bez vode za piće", poručila je ona.

Naravno, priče o Baba Vanginim proročanstvima i tvrdnjama njene navodne nasljednice mnogi skeptici odbacuju kao potpuno neosnovane. Ima istraživača koji odavno tvrde da je sav rad Vangelije Dimitrove bio dobro osmišljena propaganda koju je vodila država, a kao dokaz toga navode da se ona družila s Todorom Živkovom, komunističkim vođom Bugarske, i da se pojavljivala na skupovima partije.

Osim toga, većina proročanstava koja se vezuje za nju, poput napada 11. rujna 2001. i bregzita, uvek se nekako pojavi u javnosti nakon događaja, pa se naknadno tvrdi da ih je ona predvidjela. Na sličan način, tvrde, neko stoji i iza navodnih proročanstava djevojčice, koja danas ima svega 12 godina.

2016 - Europa će biti gotovo nenaseljena. Zemlje u razvoju pretvoriće se od eksploatisanih u eksploatatore
2033 - orbita Zemlje će se promijeniti
2033 - povećaće se nivo svetskih oceana uslijed otapanja leda na polovima
2043 - Europom će vladati muslimani
2046 - „uzgajaće" se svi ljudski organi
2066 - tijekom napada na muslimanski Rim, SAD će prvi put primijeniti novo klimatsko oružje, usljed čega će doći do naglog zahlađenja
2076 - komunizam se vraća i osvaja svijet