Ono što dolazi nakon ubojstva veleposlanika ledi krv u žilama

proročanstvo
Čudina je otkrila tada da neće biti Trećeg svjetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Europska unija raspasti, a da vrijeme ističe predsjedniku Baracku Obami.

Ono zbog čega se svima ledi krv u žilama je njeno proročanstvo u vezi sa Turskom i Vladimirom Putinom. Ona je rekla da se Turskoj loše piše, a da će Vladimir Putin preokrenuti svijet, dok će nove sile biti Kina i Indija.

- Putin je lider sa kecom u rukavu, Turska će propasti u pokušajima da reanimira Osmansko carstvo. EU će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mjesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima. EU će se raspasti, dok će Kina kao velesila iznenaditi sve, ne treba potcjenjivati ni Indiju - rekla je tada Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prijete mnoga razočarenja:

- Mi smo negdje između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam slijedi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne smije rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti riječ, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspješnih dogovora.