FOTO  RIT Croatia - diplomirala generacija 2016!

diplome, svjedodžbe i diplome, Zagreb, Dubrovnik, RIT Croatia , studij
...oji su uspješno završili četiri godine studija. Prva ceremonija održala se u petak, 27. svibnja u Zagrebu dok je ceremonija u Dubrovniku uslijedila dan kasnije, u subotu, 28. svibnja.

U prepunim svečanim dvoranama hotela Rixos Libertas u Dubrovniku te Westin u Zagrebu okupili su se diplomanti preddiplomskih stručnih studija: Međunarodno poslovanje, Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima te Informacijske tehnologije, kao i diplomanti Master of Science studija Service Leadership and Innovation, njihovi najbliži, kao i predstavnici RIT Croatia.

Uz najljepše želje za budućnost studentima su se obratili mnogi uzvanici uključujući i sljedeće

: - Dr. William Destler, predsjednik sveučilišta Rochester Institute of Technology

- Dr. sc. Jeremy Haefner, rektor i viši potpredsjednik za akademska pitanja sveučilišta Rochester Institute of Technology

- gđa Nina Mimica, diplomantica, predsjednica udruge diplomanata RIT Croatia

-g. Izet Ždralović, diplomant, dopredsjednik i suosnivač tvrtke MicroBLINK

Posebno dirljiv govor održale su Đina Lujak, predstavnica studenata dubrovačkog kampusa i Tajana Grubišić, predstavnica studenata zagrebačkog kampusa koje su se osvrnule na znanja, iskustva i prijateljstva stečena tijekom četiri godine studija.

Predsjednik i dekan koledža Don Hudspeth studentima je zaželio sve najbolje, ali ih i pozvao da se vrate na koledž i posjete RIT Croatia jer ta povezanost, unatoč diplomiranju, nikada ne prestaje: „Dijelimo s vama sreću i ponos koje osjećate ovog dana. Ovaj dan predstavlja vrhunac naših zajedničkih napora u stvaranju mladih i sposobnih ljudi – današnjih diplomanata. S ponosom možemo reći da diplomanti RIT Croatia utjelovljuju viziju našeg fakulteta. Ostvarili su uspješne poslovne karijere, danas su na utjecajnim položajima kako u međunarodnim tako i domaćim tvrtkama.“ Diplomantima se obratio i predsjednik sveučilišta RIT, dr. William Destler: „Generacijo 2016., počašćen sam i zadovoljan što danas mogu s vama, vašim obiteljima i prijateljima proslaviti ovaj važan događaj. Dok nas napuštate i krećete prema svojoj budućnosti, ne zaboravite da se vaš odnos sa RIT-om nastavlja. Vi ste sada postali članovi zajednice koja broji više od 118.000 diplomanata ove institucije koji žive i rade diljem cijelog svijeta. U godinama koje dolaze sigurno vas očekuju i razna iskušenja, no vjerujem kako vas je RIT dobro pripremio da se s njima suočite.“