PROMO  Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru? Ova tvrtka treba više od 1000 zaposlenika

Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru? Ova tvrtka treba više od 1000 zaposlenika

DEKRA organizira sajam zapošljavanja u Mostaru u Hotelu Mepas, u petak 10.02.2023. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se s tvrtkom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uvjetima koje tvrtka nudi.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za iduću godinu jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u mjesecu travnju. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.000 zaposlenika. A upravo kako bi privukli nove zaposlenike, početkom studenog Aminess kompanija predstavila je inspirativnu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Gdje kolege postaju prijatelji“ čiji su glavni protagonisti glumica i voditeljica Doris Pinčić, pjevač Marko Tolja, Aminessovi zaposlenici te renomirani chefovi suradnici David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan.

Trenutni pokazatelji bookinga za turističku 2023. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2023. isplatiti do 2.000,00 eura nagrada i benefita, što uključuje sezonsku nagradu do 1.000,00 eura za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi. Uz to, najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti gotovo 200.000,00 eura. Također, tvrtka zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 1.300,00 eura za zaposlenika godine. Svim zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i programi usavršavanja, zbog čega se mogu razvijati unutar tvrtke. „Zaposlenicima osiguravamo jedne od najboljih uvjeta rada u turizmu. Tražimo više od 1.000 ljudi, koji su spremni učiti i razvijati se te raditi s najboljim profesionalcima. U Aminessu njegujemo prijateljsku atmosferu te razvijamo uspješnu turističku priču“, poručuje Marina Jurić, direktorica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizira sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj. 

DEKRA poziva sve zainteresirane da dođu na sajam zapošljavanja u Mostaru, petak 10. 2. 2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u prostorijama Hotela Mepas.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju s uvjetima i načinom rada tvrtke „Aminess Hotels & Campsites“. Zainteresirani kandidati će se moći odmah prijaviti za posao, ali i obaviti razgovor za posao.