PROMO  Vozači OPREZ! ZIMA dolazi! PETLAS best buy guma ove zime.

Vozači OPREZ! ZIMA dolazi! PETLAS best buy guma ove zime.
GUMA M

Vozači OPREZ! ZIMA dolazi! PETLAS best buy guma ove zime!

S pojavom hladnijih dana vrijeme je za zimske gume. Jeste li znali da su zimske gume od drugog materijala, puno mekše i puno bolje se ponašaju na kiši, ledu i snijegu?

U dvije trećine slučajeva, uzroci prometnih nesreća koje se dogode zimi, izravno ili neizravno, uključujući i padavine na prometnicama, su loše gume. Izbjegnite neugodne scenarije i montirajte gume na vrijeme!
Turski proizvođač Petlas guma na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete zato ove zime ne dvojite kada su gume u pitanju.

„Proklizavanje i gubitak kontrole nad automobilom u zimskim uslovima vožnje moguće je izbjeći samo ako se na automobilu nalaze zimske gume. To sam spoznao na teži način, ne bih si nikada više dopustio vožnju s lošim gumama. Na vozilo sam već montirao obvezne zimske gume, preporukom sam se odlučio za Petlas marku guma.“  Izet, kupac u GUMA M Sarajevo.

Petlas je najveći proizvođač guma u TURSKOJ, broj 1 u proizvodnji guma, s najvećim rasponom dimenzija u ponudi. Od aviona do kamiona! Petlas također posjeduje dozvolu i certifikate za proizvodnju specijalno zahtjevnih guma za vojne programe.


Kupovina seta Petlas guma donosi vam loptu GRATIS! Upravo zato je kupovina guma u GUMA M centrima ove zime pun pogodak i donosi puno zabave za vaše najdraže i veći stepen sigurnosti. Više informacija saznajte na linku.

Uz Petlas u GUMA M centrima možete kupiti i brendove kao što su Michelin, Matador, Uniroyal i mnoge druge uz popust do 25%.

„ S prvim niskim temperaturama počela je sezonska zamjena zimskih guma. Od 1.11. kreće ludilo. Prije početka radnog vremena parking već bude pun, a kupci nestrpljivo čekaju svoj red. Posla bude preko glave. Kiša i niže temperature su već počele, zato je već danas idealan trenutak da montirate zimske gume na Vaše vozilo bez gužvi, bez čekanja u GUMA M centrima.“  Admir Delić, voditelj servisa GUMA M Tuzla

Montirajte gume već danas u GUMA M!

GUMA M Centri:
SARAJEVO Nedžarići Džemala Bijedića 178, tel: 033 778 950
SARAJEVO Velešići Muhameda Ef. Pandže, tel: 033 242 195
BANJA LUKA Bilećka b.b., tel: 051 386 002
MOSTAR Bišće polje b.b., tel: 036 352 913
MOSTAR Kneza Domagoja 11, tel: 036 446 486