PROMO  Od petka u Mostaru ‘’Nova priča’’

Od petka u Mostaru ‘’Nova priča’’

Mostar će obogatiti svoju gastro ponudu od petka 29.1.2021. u 10 sati, kada će svoja vrata posjetiteljima otvoriti Gastro Pub Nova priča koji će vas osvojiti ugodnim interijerom, vrhunskom kuhinjom I bogatim kulturnim sadržajima.

Gastro pub Nova priča smješten je u središtu grada u prostoru bivše Pivnice Mostar, prizemlje Vile Neretve na adresi Lacina 5, a svojim inovativnim konceptom upotpunit će hercegovačku ugostiteljsku ponudu.

‘’Samim brendingom budućim posjetiteljima želimo odaslati poruku da radimo nešto u potpunosti novo što do sada nije viđeno u Mostaru, kao niti na području cijele Hercegovine. Istaknut ćemo se na drugačiji način u odnosu na objekte sličnog koncepta sadržajem, ponudom, ambijentom I sl. Pobrinut ćemo se da Mostar dobije novitete u vidu potpuno drugačijih i modernijih pića, jela i njihovih prezentacija te vrhunskog servisa’’, istaknuo je Josip Jurčević CEO konzultantske agencije B.A.R. Solutions iz Splita, koji su angažirani kao dokazani profesionalci pri razvoju mnogih sličnih projekata u Hrvatskoj I inozemstvu. Smatraju da u Mostaru ima još mjesta za napredak te se nadaju da će na temelju svojeg iskustva i mnogobrojih internacionalnih suradnji i edukacija, pružiti posjetiteljima novu dimenziju ugostiteljskog doživljaja.

Iza samog naziva ‘’Nova priča’’ kriju se tri priče koje će svakodnevno biti u ponudi. Od ranog jutra kreće prva priča ‘’Zdravi doručci’’, prepuna noviteta sa zdravim namirnicama u odnosu na ono što smo mogli kušati do sada u našem gradu. Druga priča sastoji se od nekoliko dnevnih jela I gastro pub menija (burgeri, pizze, panzerotte, sendviči, salate, tacosi, steakovi I ostali raznovrstan mesni meni, hladne I mesne plate i vegetarijanska jela), uz novitet velikih plata od metra za 6+ osoba. Trećom pričom obogatit će se kulturna ponuda našega grada jer donosi bogati kulturno-zabavni sadržaj vikendom, poput: acoustic večeri, pub kvizova, stand up performansa, vikend koncerata, itd.

Već od ove subote, 30.1.’21. kreće zabavni program kojeg će otvoriti mladi I perspektivni pjevač Berin Buturović, dok će Dženan Lončarević nastupiti 13.02. Dragan Marinković-Maca svoju hit predstavu ‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’ izvest će 20.02., Tropico bend stiže 20.03., a Goran Karan će svoje hitove izvesti 09.04.’21. Ovo je samo dio zabavnog sadržaja koji očekuje posjetitelje Gastro Puba Nova priča u nadolazećem razdoblju, a većina će se zasigurno najviše obradovati nastupima nekoliko velikih regionalnih zvijezda koje će biti najavljene uskoro.

Oduševit će vas prostran I prozračan prostor koji osim što osigurava svojevrsnu sigurnost zbog epidemiološke situacije, pruža ugodan I topao ambijent ispunjen cvijećem, a ljubitelji fotografije
uživat će u interaktivnim lokacijama unutar objekta.

Uvjerite se da je Gastro pub Nova priča uistinu unikatno mjesto inovativnog koncepta u kojem će sva Vaša čula uživati. Dobrodošli ste svakim danom od 07:00-23:00 sata za vrijeme epidemioloških mjera, a uskoro nadamo i dulje.