PROMO  Novi kuponi su stigli! Uštedite u McDonalds’u do 50%!

McDonalds mostar, McDonalds kuponi, kuponi, uštede, McDonald's

Novi kuponi su stigli! McDonalds je  za svoje goste osigurao uživanje u omiljenim i svjetski poznatim sendvičima po super cijenama. Najpoznatiji svjetski sendvič, Big Mac, ukusni McChicken ili neka kombinacija u McCafeu, mogu biti vaši uz njihovu posebnu ponudu.

Pozivamo vas da posjetite McDonalds restorane u Sarajevu, Titova 36, Radon Plaza Nedžarići, Drive Šip, te u Mostaru u centru Mepas Mall i Drive restoranu na putu M17 od 08.11.do 28.11. kako bi ostvarili popuste do 50 posto na omiljena jela u 19 raspoloživih kombinacija njihovih proizvoda.

Da bi ste realizirali popust potrebno je preuzeti kupone sa ove stranice, ili sa našeg njihove službene Facebook stranice,  Instagrama, ili web stranice https://www.mcdonalds.ba/kuponi-novembar/ili preuzimanjem globalne mobilne aplikacije McDonald’sa u Google ili Apple prodavnici.

McDonalds mostar, McDonalds kuponi, kuponi, uštede, McDonald's

Ukoliko niste u mogućnosti isprintati kupone, onda je dovoljno da njihovu fotografije preuzmete na svoje mobilne ili tablet uređaje, kako bi ih pokazali u restoranima i ostvarili pravo na popust.

Prijatno i vidimo se u McDonalds’u!