PROMO  Mikrofin i ove godine kreirao inovativna kreditna rješenja za uspješnu poljoprivredu

plaćanje na rate,mikrofin,krediti bez jamaca,krediti za poljoprivredu,poljoprivreda,financijska rješenja poljoprivrednicima,Mikrokreditno društvo,Granum Agro Centar

Mikrokreditno društvo Mikrofin kontinuirano pruža brza i pouzdana financijska rješenja poljoprivrednicima. Uspješno poslovanje ovog društva potvrđuju brojni zadovoljni klijenti koji su se kroz dugogodišnju suradnju uvjerili u jednostavnost kreditnih procedura i izgradili povjerenje potrebno za kvalitetan rad. Poslovnu strategiju MKD Mikrofina karakterizira fleksibilnost i pristupačnost u odnosu prema klijentima, a glavni cilj svake uspješne kompanije poput Mikrofina je zadovoljan klijent.

Izdvajajući se od konkurencije, društvo već godinama uspješno kreditira poljoprivrednike, nudeći lako dostupna rješenja kako velikim farmama, tako i malim gazdinstvima koja tek započinju svoje poslovanje. Kao pouzdan partner uspješnih poljoprivrednika, Mikrofin i ove godine predstavlja posebnu akciju koja podrazumijeva kredite za poljoprivredu od 5.000 do 50.000 KM bez troškova obrade, dostupne od 20.3. do 19.5.2023. Potvrđujući svoju ulogu pouzdanog oslonca, Mikrofin nudi klijentima iznimnu fleksibilnost u pogledu jamstava i mogućnosti dobivanja kredita bez jamaca. Uz to, svaki realizirani kredit prati prigodan poklon za sve klijente, kao znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju.

U sklopu ove akcije, poljoprivrednici imaju mogućnost koristiti kredite za kupovinu sjemena i đubriva iz kompanije Granum Agro Centar, poznate po profesionalnim programima za proizvodnju u poljoprivredi, kao što su sustavi za navodnjavanje, programi gnojidbe, supstrata, programu folija za plastenike i općenito repromaterijala za profesionalnu poljoprivrednu proizvodnju i sustavno uvođenje novih tehnologija. Mikrofin olakšava nabavku sjemena za poljoprivrednike nudeći im mogućnost plaćanja na rate, čime se smanjuje financijsko opterećenje i potiče razvoj njihove proizvodnje.

Više informacija o Mikrofinovoj ponudi i kreditnim proizvodima može se pronaći u najbližoj poslovnici ili putem web stranice https://poljoprivreda.mikrofin.com/.