PROMO  Gratis osiguranje vozača i putnika uz UNIQA KASKO osiguranje

uniqua osiguranje, UNIQUA, UNIQA S.O.S., Full kasko osiguranje, Zaštita vozila

Vozači često svoja vozila doživljavaju mnogo više od sredstva za prijevoz od tačka A do tačke B. Ono za mnoge predstavlja statusni simbol i pruža im osjećaj slobode, te mnogo pažnje posvećuju kada je pitanje njegova zaštita i osiguranje. Stoga je bitno odabrati osiguravajuću kuću koja nudi sveobuhvatnu ponudu na jednom mjestu, ali ide i korak dalje po pitanju zaštite. 

Vi brinite o Vašem vozilu, a UNIQA će brinuti o Vama

Koliko god voljeli Vaše vozilo, ipak je sigurnost ljudi glavni prioritet UNIQA Osiguranja. Pored bogate ponude za osiguranje Vašeg vozila, uz svaku zaključenu kasko polisu do 30.06.2021. UNIQA Vam poklanja osiguranje vozača i putnika, kako bi istinski uživali u svakom pređenom kilometru.

Zaštita vozila prilagođena Vašim potrebama

UNIQA Osiguranje raspolaže nizom proizvoda koji će Vam omogućiti bezbrižnu i sigurnu vožnju. Bilo da svakim danom prelazite po stotinu kilometara ili vozilo koristite samo povremeno, proizvodi UNIQA auto osiguranja se prilagođavaju vašim potrebama. 

Pored obaveznog osiguranja od auto odgovornosti, UNIQA u ponudi ima čak tri vrste kasko osiguranja, kao što je Full kasko osiguranje, Kasko 4+ i Mini kasko.

Full kasko osiguranje pokriva sve ključne oblasti zaštite, od krađe automobila, štete nastale saobraćajnom nesrećom, pa sve do štete nastale uslijed vremenskih nepogoda. Za vozila starija od 4 godine, Kasko 4+ nudi slične uslove po znatno nižoj cijeni, dok je Mini kasko posebno preporuka novim i neiskusnim vozačima kao i vlasnicima starijih vozila. 

Za sve one koji mnogo vremena provode  u vožnji, UNIQA S.O.S. „Pomoć na putu“  za samo 30 KM godišnje omogućuje neograničen broj asistencija, bilo da Vam je ona potrebna u Bosni i Hercegovini, regiji ili Evropi. 

Više o ponudi UNIQA Osiguranja možete potražiti na web stranici UNIQA Osiguranja, putem besplatnog telefona 080 02 02 51 ili posjetom jednoj od UNIQA poslovnica.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA!