PROMO  Dočekajte hladnije dane spremno, sa ojačanim imunitetom uz DR GABRIEL`S 100% prirodne proizvode.

kapsule bez glutena, veganske kapsule, imunitet, slab imunitet, vegetarijanske kapsule, umor, jačanje imuniteta, kronični umor, divlja borovnica, spirulina, beta glukan, jačanje mozga, jačanje srca, slaba krva slika, slab vid, Dr Gabriel` imunitet, Dr Gabriel` katalog, Dr Gabriel` proizvodi, Dr Gabriel`

Za opće blagostanje, bez zdravstvenih tegoba i kvalitetan život, potrebno je da se okrenete blagodatima iz prirode. Iako je veoma popularno razmišljati o zdravim životnim navikama sa početkom nove godine, zašto ovaj put ne napraviti nešto drugačije, dobre odluke za vaše zdravlje neka počnu već danas. Ljudski organizam se svakodnevno bori sa padom imuniteta i iz dana u dan zdravlje se narušava. Dočekajte hladnije dane spremno, sa ojačanim imunitetom uz DR GABRIEL`S 100% prirodne proizvode.

Dr Gabriel`s proizvode preporučljivo je uzimati preventivno, ali i kao podrška postojećoj terapiji (uz konsultacije s vašim doktorom). Dr Gabriel`s proizvodi sa svojim sastojcima prepoznati od strane različitih segmenata korisnika i promoviraju zdrave funkcije cijelog organizma. 

U NOVOM  DR GABRIEL`S  katalogu predstavljeno je 5 NOVIH PROIZVODA u obliku vegetarijanskih kapsula. 

DIVLJA BOROVNICA – može pomoći kod regulacije šećera u krvi i poboljšanja vida

SHIITAKE -  može pomoći kod snižavanja holesterola i krvnog pritiska

BETA GLUKAN -  može pomoći kod jačanja imuniteta i rješavanja simptoma kroničnog umora 

KOENZIM Q10 – redovno korištenje može dovesti do jačanja funkcije mozga i srca 

SPIRULINA -  zahvaljujući ovoj čudnovatoj algi nakon samo par sedmica osjećati ćete se bolje i možete očekivati osjećaj ravnoteže u crijevnoj flori i optimalnu probavu 

Svaka od kapsula ima svoju snagu i učinkovitost, a ono što je zajedničko za sve je da su 100% prirodni proizvodi, koji ne sadrže soju, GMO, umjetne sastojke i gluten. Vratite svome tijelu potrebnu energiju i vitalnost uz Koenzim Q10, a Divlja borovnica neka bude istinski prijatelj vašeg vida i najbolji alat za poboljšanje funkcija mozga. Sve NOVE  kapsule Dr Gabriel`sa su potpuno prihvatljive za redovno uzimanje za vegetarijance i vegane. 

Kroz život vodite se izrekom: ”Zdravlje je najveće blago” i dobre životne navike usvajajte već od danas jer ne kažu uzalud da bolestan čovjek ima samo jednu želju, a zdrav tisuću.

Budite slobodni i prelistati NOVI Dr Gabriel`s katalog i putem naših društvenih mreža upoznajte se s novitetima koje je Dr Gabriel`s sa zadovoljstvom pripremio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Za više informacije posjetite Facebook stranicu ili web stranicu na linku

Za zdravlje, jer zdravlje je najbolja investicija!