FOTO  Otkrivena tajna koju je sa sobom odnijela u grob

Marilyn Monroe
Napravila ih je njezina bliska prijateljica Frieda Hull davne 1960. godine kada je Marilyn imala samo 34 godine.

Glumica je tada bila u braku s piscem Arthurom Millerom, a nakon afere s oženjenim francuskim glumcem Yvesom Montandom, s kojim se zbližila na setu filma "Hajde da se volimo", ostala je u drugom stanju. Ovo je bila najčuvanija tajna slavne glumice, a otkrivena je tek 55 godina nakon njezine smrti.

Na fotografijama koje su dospjele u javnost Marilyn je nasmješena, a na njima se jasno vidi trudnički trbuščić. Frida je slike prodala na aukciji, a kupio ih je njezin prijatelj Tony Michaels.

- Rekla mi je da je Marilyn na fotografijama bila trudna i ja joj vjerujem. Ne vjerujem da bi mi to rekla da zaista nije tako - rekao je Tony za "Daily Mail" i potvrdio da je slavna glumica na kraju ostala bez bebe.

- Izgubila je dijete. Nikada nije razjašnjeno je li imala spontani pobačaj ili je pobacila - otkrio je Michaels i dodao da smatra da je sada pravo vrijeme da javnost za to dozna. Upravo zbog toga sa pričom je izašao u medije.

Njegova priča baca sjenu na brak Marilyn Monroe i Arthura Millera koji su zajendo bili od 1956. do 1961. godine. Zbog Arthura slavna glumica s kršćanstva je prešla na judizam. Prema službenim informacijama Marilyn je bila trudna sa svojim suprugom, a pobacila je jer je trudnoća bila vanmaternična. No sada se ispostavilo da dijete uopće nije bilo njegovo.