Marilyn Monroe bila lezbijka. Nikada nije doživjela orgazam. Spavala je i s Elizabeth Taylor

Natalie Wood, Bruce Lee, Marilyn Monroe, Marilyn Monroe, lezbejka
Iako je tvrdila da je spavala sa više od tisuća muškaraca, najveća seks ikona 20. stoljeća Marilyn Monroe bila je lezbijka! Tvrdi to Michelle Morgan, autorica najnovije biografije "Marilyn Monroe: Privatno i neobjavljeno". M. Morgan, koja je poznavala glumicu, točno 50 godina nakon njezine smrti tvrdi da Marilyn zapravo nije voljela muškarce, unatoč tome što se udavala i rastajala tri puta.

Iako se Marilyn Monroe doživljava kao "gutačicu muškaraca", M. Morgan tvrdi da je imala seksualne susrete s glumicama Joan Crawford, Barbarom Stanwyck, Marlene Dietrich i Elizabeth Taylor te sa svojim glumačkim trenericama Natashom Lytess i Paulom Strasberg.

- Njeno cijelo postojanje bilo je potraga za identitetom, a njezin seksualni identitet bio je potpuna laž. Jednom mi je rekla da nikada u cijelom životu nije doživjela orgazam - tvrdi Jean Negulesco koji je režirao film "Kako se udati za milijunaša".

Te tvrdnje potvrdili su u transkriptima zabilježeni razgovori sa njenih sastanaka sa psihijatrom Ralphom Greensonom pri kraju njenog života.

Morgan tvrdi da je Marilyn seks s muškarcima prakticirala vrlo rijetko. Također, dodaje kako je, zbog emotivnog kolapsa koji je doživjela sa svim muškarcima u životu, Marilyn najveću sreću pronašla upravo sa ženama.