Marilyn Monroe je živa, uživa u Švicarskoj

Marilyn Monroe
... vremena, Marilyn Monroe, preminula usljed predoziranja barbituratima.

Poznato je da je u vrijeme koje je prethodilo njenoj smrti, koja je ocijenjena kao samoubojstvo, Merilin patila od mentalnih poremećaja i da je bila ovisnica od lijekova.

Ali, fotografije koje su objavljene nakon smrti fatalne plavuše veoma su sumnjive njenim fanovima. Pojavilo se nekoliko teorija, a najpopularnija jeste ta da je tog kobnog 5. kolovoza u Merilininom stanu pronađena druga glumica, koja veoma liči na Monro, prenosi BrightSide.

Navodno, toj glumici je u tijelo zaista bila ubrizgana smrtnonosna doza lijekova, pa je naknadno prebačena u Merilinin stan, kako bi se iscenirala smrt zvijezde, piše portal CDM.

Prema istoj teoriji, pravu Merilin Monro su, opijenu sedativima, "kidnapovali" Kenedijevi (John Fitzgerald Kennedy - predsjednik SAD), ljudi i krišom je odveli u Švicarsku, gdje je smještena na jednu privatnu, dobro čuvanu kliniku.

Tu je upoznala doktora Loba, udovca koji je imao tri sina, za kojeg se nakon liječenja udala i ostala da živi sa njim u Švicarskoj.

Sedamdesetih godina, Lob je preminuo, ali Merilin je još uvijek živa, dobrog je zdravlja i uživa u mirnoj starosti, okružena unucima, odnosno djecom svojih usvojenih sinova, kaže ova teorija.

Najveći problem kod ove teorije jeste to što ne postoji nijedan dokaz koji bi mogao bar da ukaže da je išta od ovoga zaista točno.