Osobe rođene u prosincu po mnogo čemu su posebne

hladnoca
... horoskopskom znaku Strijelca ili Jarca, a jedno istraživanje pokazalo je da su mnogo mirnije i discipliniranije u djetinjstvu.

Njihov kamen rođenja je tirkiz koji se smatra jednim od najstarijih u povijesti. Poznat je kao simbol mudrosti i zaštite, a prema brojnim vjerovanjima donosi moć i sreću. Cvijet rođenja za osobe koje su došle na svijet u prosincu je narcis.

Osobe rođene u prosincu dijele se u četiri kategorije, a u nastavku pogledajte glavne karakteristike svake.

Od 1. do 8. prosinca

Otporni na poteškoće. Stubove njihovog života čine dosljednost i stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine malo arogantni, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja zbog kog ih emotivno slabiji ljudi doživljavaju temperamentnima. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društveni i vole biti među ljudima.

Od 9. do 15. prosinca

Ako vam je potreban neko za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom razdoblju sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju savjeta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljivi su u rješavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučni su i posvećeni ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. prosinca

Ove osobe kao da su rođene pod sretnom zvijezdom. Oni su nezavisni individualci koji vjeruju u slobodu i žive život prema sopstvenim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi. Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtijevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim razigranim odjevnim kombinacijama uvijek plijene pažnju.

Od 23. do 31. prosinca

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih u ovom dijelu prosinca. Vrlo su emotivne i društvene, a ta kombinacija rezultira velikom posvećenosti obitelji i prijateljima. Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljivi i ne puštaju lako nove ljude u svoj mali bliski krug, a kada to urade, to znači da ste zadobili njihovo povjerenje. Kreativni su i puni sjajnih ideja i obožavaju da putuju.