Dokaz da srodne duše zaista postoje

stisak ruku
stisak ruku
Neki tipovi ličnosti kao da su stvoreni jedno za drugo, a ova četiri horoskopska para dokaz su da srodne duše postoje.

Ljubav je zeznuta stvar, to znamo svi. Sve veze imaju uspone i padove, no neki tipovi ličnosti kao da su stvoreni jedno za drugo, bez obzira na nedaće. Jednostavno im je lakše od drugih biti u vezi i prolaziti uspone i padove.

Ništa ih neće spriječiti da njeguju svoju ljubav i rade na vezi svaki dan, a čak i najveću svađu riješit će vrlo brzo. Ova četiri horoskopska para dokaz su da srodne duše zaista postoje.

1. Blizanci i Strijelac
Ovaj par nikad neće prekinuti, jer je riječ o gotovo istim ličnostima. Oboje obožavaju izlaske, adrenalinske aktivnosti i istraživanje nečeg novog i nepoznatog. Ova je veza jednostavno savršena. Ovi horoskopski znakovi vole aktivan život u kojem ni na trenutak nema mjesta dosadi. Skupa će se otisnuti u pustolovinu, posjetiti udaljene zemlje ili pak naučiti neku novu vještinu.

Oni nikad neće podlegnuti stereotipima i biti 'jedan od onih parova' koji odlaze u skupocjene restorane, već će odšetati u istraživanje tajnovite šume gdje mogu sjediti na miru i pričati o životu.

 

2. Bik i Ribe
Poznato je da se suprotnosti privlače, a ovaj horoskopski par to i potvrđuje. Oba horoskopska znaka uvijek se suprotstavljaju jedno drugome u nekom obliku. Njihova suprostavljena narav ono je što upotpunjava mozaik njihove veze. Bik je strastveni i marljivi radnik, dok je s druge strane, Riba kompleksna i intuitivna ličnost.

Ovaj horoskopski par u vezi će uvijek 'gurati' i na taj način motivirati jedno drugo kako bi izvukli ono najbolje iz sebe. Dok će Bik od Ribe tražiti da izvrši zadatke na vrijeme i preuzme odgovornost u kućanskim poslovima, Ribe će se pobrinuti da obavijeste Bika o nekoj novoj trgovini hrane koja se otvorila u susjedstvu. Jednostavno rečeno, Riba će unijeti malo života u Bikovu rutinu marljivog rada i pobrinuti se da se i zabavljaju, a ne samo izvršavaju obaveze. Ovi horoskopski znakovi zaista upotpunjuju jedno drugo.

 


3. Lav i Vaga
Oni su još jedan školski primjer činjenice da se suprotnosti zaista privlače, no razlikuju se u pogledu na život. Lavovi su duša svake zabave- oni su otvoreni, direktni, a ponekad i bezobrazni. Oni razmišljaju srcem i ponekad mogu djelovati bezobzirno. Zbog toga su često nepredvidljivi, a to je nešto s čim se jedino Vaga može uhvatiti u koštac. S druge strane, Vage su tihi individualci i veliki empati zbog njihove sposobnosti da dešifriraju svaku emociju i zbog toga spremni biti kočnica u emocionalnoj jurnjavi Lava.

Potrebno je i reći kako je njihova veza pravi primjer simbioze. Vage znaju biti izrazito neodlučne, važući svaku odluku tisuću puta prije nego što će djelovati. Zato će Lav na njih djelovati poput adrenalina potrebnog da se Vaga pokrene i djeluje. Lavovi znaju hodati s glavom u oblacima, a Vaga je tu da ih prizemlji. Zbog toga su savršen par, jer će voditi zanimljive razgovore koje rijetko tko ima.

 

4. Djevica i Vodenjak
Ovaj par vjerojatno ćete susresti u muzeju ili na nekoj konvenciji o junacima stripa. Oni su intelektualci i štreberi zodijaka s područjima interesa koji drugima ne padaju na pamet. Priznat ćemo da je ovaj horoskopski par mrvicu iznad drugih, što se tiče intelektualnih kapaciteta, a to je nešto čime se zbilja ponose. Treba i reći da su izrazito zaštitnički rapoloženi jedan prema drugome, dok su istovremeno ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Kad je riječ o njihovim različitostima, u ovom paru Djevica je John Watson, ako je Vodenjak Sherlock Holmes. Djevica će razmatrati situaciju, dok će Vodenjak misli usmjeriti u nešto što nitko drugi još nije osmislio. No, upravo tu završavaju njihove razlike, a počinju sličnosti. Ovaj ćete par u subotu navečer pronaći kod kuće pod toplom dekom, gledajući dokumentarac- i to će im savršeno odgovarati. Njihovi razgovori uvijek su duboki, i nikad neće presušiti.

 

Jeste li i vi među ovim parovima? Nadamo se da jeste!