Očajna majka iz Mostara: Bojim se da gubim svoju obitelj

pms

Sudeći po komentarima na to pismo nisam jedina koja ima velikih problema sa svojom djecom zbog svih gadosti kojima ih pumpaju razne tv postaje prikazujući reality emisije. Slobodno i odgovorno mogu reći da su te emisije najveće zlo današnjice i iskreno sam razočarana što nitko neće ozbiljno da shvati ovaj problem. Da dobro ste pročitali PROBLEM koji ja ne mogu nikako riješiti, a moja djeca gutajući te sadržaje postaju sve ono što ja ne želim da budu.

Ja sam u pravom smislu očajna do te mjere da više ne znam što da radim. Svakim danom uviđam da moju djecu ne interesira knjiga i učenje, a o njihovom ponašanju nemam pravi izraz da ga opišem. Njihovo ponašanje je oponašenje svih tih likova koji defiliraju raznim realyti emisijama. Sin kroz dom sve više hoda polugol, kćerka je počela pušiti, a što je najgore u njihov svakodnevni riječnik uvukle su se psovke koje me dodatno užasavaju.

Vjerujte da sam pokušavala sve da ih odvučem od tv ekrana, ali svi moji pokušaju završili su neuspješno. Razgovor ne pomaže definitivno, kao ni pokušaji mita obećanjima da ću im kupiti novu garderobu i sve drugo što žele. Suprug još uvijek ne misli da će ih to proći, ali iz dana u dan ja uviđam da naša djeca više vole i poštuju te čudake iz emisija od svojih roditelja.

Nisam zaostala nikako, i otvorena sam za sve, ali iskreno ne mogu naći izlaz iz ove za mene velike krize u mojoj obitelji. Bojim se jako da gubim svoju obitelj i bojim se da ću na kraju izluditi od ove situacije. Posjetila sam i psihijatra, koji mi predlaže da djecu dovedem na terapiju i tako pokušam riješiti ovaj problem, ali ja jednostavno njima to ne smijem ni predložiti.

Za kraj moram odati priznanje vašem portalu koji jedini ne prenosi ništa od ovih gluposti o kojima pišem.

Foto Ilustracija

HERCEGOVINA.info