NLO je sletio u Bosnu: Tražili su da im vrate mističnu kuglu

Ma, bolan, nema tko Bosnu nije posjetio. Pa zašto sad ne bi i ‘mali zeleni'. Doduše, većina ih je došla gledati samo što odavde odnijeti, tako je bilo oduvijek, ne vjerujemo da su i ovi, ako su bili, došli turistički, kažu Gračanlije dan nakon što se proširila priča da je naselje Stublo u Gračanici kraj Tuzle u Bosni i Hercegovini posjetio svemirski brod, prenosi 24sata.hr.

A došli su u ponedjeljak točno u 8. Vani je bilo prohladno, a u zraku se osjećala kiša. Na nebu iznad Gračanice nešto je bljesnulo, a u njivi su ostali vidljivi neobični tragovi. Sve je s 50-ak metara promatrao umirovljenik Đulejman Subašić.

- Izvanzemaljci dolaze po kuglu koju sam lani našao na jednome mjestu. Mala je i neobična. Bijele je boje sa zelenim zrcalima - objasnio je Đulejman Dnevnom avazu, u slobodno vrijeme radioamater i numizmatičar. Tvrdi kako su ga "mali zeleni" posjetili i prije godinu dana. Vidio ih je dok se spremao na počinak. Tada su mu, rekao je, petnaestak sekundi mimikom pokazivali da im vrati kuglu.

- Bili su mali, zdepasti, velikih očiju i ušiju. Odletjeli su brzinom munje - rekao je Đulejman.

Na mjestu na koje su navodno sletjeli izvanzemaljci manje je uzvišenje obraslo travom promjera oko tri metra. Trava je slabo ugažena u krug. Mještani kažu da su to napravili psi.