Vladika Grigorije gost emisije "Dobar, loš, zao"

Zbog tehničkih problema najavljena emisija "Dobar, loš, zao" sa Vladikom Grigorijem nije bila emitirana prošli tjedan, pa je na programu sutra.

Vladika Grigorije episkop zahumsko-hercegovački, jedan je od najmlađih vladika Srpske pravoslavne crkve. U javnosti se brzo pročuo kao kontroverzna osoba. U prvim danima prošle godine vladika  Grigorije se vratio u Mostar, koji je tako nakon skoro dva desetljeća ponovo postao sjedište eparhije. Od svoga povratka u Mostar  vladika intezivno radi i na povratku Srba u dolinu Neretve, a pošto sutrašnja emisija pada pada u dane pravoslavnog Božića sasvim sigurno nas očekuje dosta zanimljivih 45 minuta u kojima će vladika gostovati kod Maria Vrankića.

Sve to sasvim je  dobar razlog za pogledati sutrašnju emisiju "Dobar, loš, zao" sa Mariom Vrankićem i njegovim uglednim gostom koja je na programu u 13. sati i 05. minuta na TV postajama TV 1 i HTV Oscar C.

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u navedenom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.

hercegovina.info