U subotu u Posušju Vinski turnir u golfu 'Oću da mi bude lipo'

Posušje, Vinski turnir, golf

Pod sloganom "Oću da mi bude lipo" u subotu, 26. listopada, na Topali u Posušju održat će se ''11. Vinski turnir u golfu Posušje 2019.''

Organizatori ističu kako je to golf turnir sa izuzetno pozitivnom energijom, pun solidarnosti i razumijevanja, na kojem svi sudionici igraju opušteno, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima.

"Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf u Posušju i u Hercegovini, ali promovira se i općina Posušje i Zapadnohercegovačka županija, zajedno s vinom", kazao organizator turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje.

Pozvao je sve zainteresirane da lijep subotnji dan iskoriste dolaskom na posuške golf terene te uživaju u dobroj igri golfera i druženju.

Mandurić je najavio i prisustvo više od pedeset golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i SAD-a, uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Kao uvertira ovom sportskom događaju, koji počinje u subotu u podne, u petak navečer uoči turnira u restoranu "Mario" u Posušju bit će upriličen party na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati "Duo Maxime" iz Ljubuškog, najavili su organizatori.