Koliko nam je danas pobjeda apsolutno potrebna pokazati će Mostarci predstavom „Trijumf!

Predstava "Trijumf"
Hercegovina.info

Šta je Vaš „Trijumf” pitaju iz OKC Abraševića povodom velike premjerne izvedbe predstave „Trijumf!” koja će biti održana u subotu, 7. ožujka u 20 sati u OKC Abraševiću.

Druga izvedba zakazana je za srijedu 11. ožujka 20 sati, a biti će izvedena i treća izvedba  u petak 13. ožujka u 20 sati.

Predstava „Trijumf!”, novonastalo je originalno djelo koju premijerno izvodi cjelokupan tim amaterskih glumaca u sklopu OKC Abraševića.

Predstava

Prva autorska predstava Mostarke Tajme Pale

Mostarka Tajma Pale, magistrica engleskog jezika i književnosti, upravo traži glumce za prvu autorsku predstavu pod nazivom "Trijumf". Radi se o novoj, originalnoj kazališnoj predstavi, a…

Likovi „Trijumfa” akteri su stvarnog života i svakodnevnice u kojima je svako od njih u potrazi...za svojim osobnim „Trijumfom”.

U sukobu s vremenom koje igra samo za sebe; likovi „Trijumfa” nastoje pod svaku cijenu odnijeti pobjedu. Postanite sudionici konačnog ishoda i koliko nam je pobjeda danas, u bilo kojem razmjeru, apsolutno potrebna.

U predstavi igraju: Ema Volić, Luka Milićević, Mevrisa Bobar, Jasmin Mutić, Haris Jašarević, Ena Soldin, Dževad Ustamujić, Monika Kolar, Ivo Marijan Planinić, Marijana Vukoja, Tarik Behram, Mirko Ćutuk.

Sadržaj se učitava...

Scenografija: Tajma Pala
Kostimografija: Kolektivni rad
Fotografija i Svjetla: Semir Bobar
Muzika i Audiovizualni efekti: Ado Varupa
Produkcija: Ado Varupa, Tajma Pala
Scenarij i Režija: Tajma Pala

Rezervirati kartu možete na broj 061-105-787 , a broj mjesta je ograničen. Cijena ulaznice je 10 KM.