IMEP-ova komedija 'Misija moguće' u Mostaru

predstava, komedija, kosača

IMEP-ova komedija "Misija moguće" bit će odigrana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u četvrtak, 12.prosinca, s početkom u 19 sati.

U predstavi igraju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko, a ulaz je besplatan.

U komediji "Misija moguće" glumci na duhovit način pokazuju kako često budemo zavedeni trivijalnim pitanjima dok pored nas prolazi život i tako sve do pred kraj predstave kada se dogodi zaokret, priopćeno je iz IMEP-a.

IMEP - Program osnaživanja nezavisnih medija je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH, jačanjem održivosti medija, podizanjem kvalitete medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne potpore medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Taj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara - javni poziv je stalno otvoren, a više detalja kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na Facebooku na objavi.ba.