Gradimir Gojer gost sutrašnje emisije "Dobar, loš, zao"

Federacija BIH, Gradimir Gojer, BIH, Gradimir Gojer, Mostar, Sarajevo, BIH, Dobar loš zao emisija, Gradimir Gojer, Mario Vrankić, zbirka poezije, Gradimir Gojer

Gradimir Gojer je trenutno dopredsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu, a po struci je kazališni redatelj, književnik i kritičar, koji je poznat i po čestim istupima u javnosti.

Njegovi stavovi mijenjaju se valjda ovisno o vremenu, te je u samo par mjeseci iznio potpuno oprečne stavove o stanju u BiH. Poznat je i po istupu kada je kao član Uprave FK Željezničar osudio hercegovačke Hrvate za nerede uoči utakmice Željezničar-Hajduk, a kada se uspostavilo da to nije točno,  nije se ispričao onima koje je prozvao.

Sve to sasvim je  dobar razlog za pogledati sutrašnju emisiju "Dobar, loš, zao" sa Mariom Vrankićem i njegovim  gostom koja je na programu u 13. sati i 05. minuta na TV postajama TV 1 i HTV Oscar C.

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u navedenom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.

hercegovina.info