GLAZBENA DIVA Koncert Radojke Šverko u sklopu manifestacije “Božić u Posušju”

koncert, radojka šverko, Božić u Posušju

U sklopu manifestacije „Božić u Posušju“ u subotu 21. prosinca s početkom u 20 sati u Posušje stiže jedna, jedina i neponovljiva glazbena diva Radojka Šverko. Poznata je po raskošnom volumenu glasa, njegovoj boji i zapaženim nastupima na brojnim festivalima u zemlji i inozemstvu.

Nastupa i osvaja nagrade u Tokiju, Los Angelesu, Madridu, Seulu, Ateni, Puerto Ricu, Caracasu, Curacau, Bratislavi, Firenzi, Palma de Mallorci, Rio de Janeiru i mnogim drugima. Na tim je festivalima čak dva puta pobijedila planetarnu ikonu Davida Bowieja – jednom na Malti, jednom u Firenzi. U televizijskim emisijama koje je vodila na španjolskoj televiziji ugostila je i Julija Iglesiasa, a i sama je gostovala u emisijama televizija iz zemalja diljem svijeta. Uveličala je inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović pjesmom „Ljubim te do bola“.

Kazali su o njoj: Njen predivan, moćan glas uvijek ispunjava dvoranu u potpunosti, bez obzira koliko velika bila, a svaki je njen nastup uzvišen i produhovljen. I u izvedbama najzahtjevnijih dionica doima se kao da ih pjeva s nevjerojatnom lakoćom. Njezine izvedbe odaju umjetničku osobnost koja ima kontrolu i sigurnost, ona pjeva prirodno, muzikalno, predano, profinjeno, nježno, samouvjereno, profesionalno i osjećajno, uvijek na visokoj estetskoj razini”.

Neizmjerna je čast ugostiti ovu veliku glazbenu divu u Posušju, a pozivamo sve ljubitelje kvalitetne glazbe da uživaju u ovom vrhunskom koncertu u posuškoj kinodvorani dana 21. prosinca s početkom u 20 sati.

Ulaz je besplatan, dobro nam došli, stoji u priopćenju.

Hercegovina.info