Na 4 načina možemo zakopčati grudnjak. Koji je tvoj? I ima li to kakvo značenje?

Naš govor tijela i izrazi lica često govore više o nama od onoga što sami izgovorimo, a prema stručnjacima, ono što nosimo i radimo također govori puno o nama. Premda gotovo svi obavljamo jednake ili veoma slične dnevne aktivnosti, radimo ih na svoj jedinstveni način. Isto je i s grudnjacima.

Ne zakopčavamo ih sve na isti način, zar ne?

Zakopčavanje grudnjaka na leđima

Ovo je najčešći i najklasičniji način zakopčavanja grudnjaka. Osobe koje ga se pridržavaju su tradicionalne, uvijek se drže pravila i disciplinirane su. Svoje dužnosti i obaveze shvaćaju veoma odgovorno. One su stabilne i uvijek će drugima biti podrška.

Zakopčavanje grudnjaka naprijed pa okretanje

Ono što karakterizira ove djevojke je želja za utjecajem. Vole da ih drugi cijene i poštuju. Trude se izgledati savršeno i vole isprobavati nove stvari, no sklone su tome da im brzo sve dosadi.

Navlačenje zakopčanog grudnjaka preko glave

Ovaj tip djevojaka voli sve napraviti kako treba. Baš ništa ne prepuštaju slučaju. Sve što rade pažljivo analiziraju i opsjednute su pravilima. Ne vole riskirati, nego uvijek igraju na sigurno

Grudnjak s prednjim kopčanjem

Ove djevojke ne gube svoje dragocjeno vrijeme. Njima su izričito važne brzina i sažetost. Osim toga, vole kontrolu pa unaprijed sve isplaniraju i misle na baš svaki detalj. Veoma su praktične i cilj im je sve pojednostaviti.

dnevni list