Muškarac teško obolio nakon susreta s NLO-om

Događaj se zbio 27. siječnja 1997. u Ebbw Valeu, a noć je bila mirna. Vidljivost je bila odlična i nije bilo nikakvih oborina. No, oko 22.40 sati dogodio se neobičan susret. U trenutku kad je muškarca okružila neobična svjetlost zaustavio je automobil i ugasio svjetla. On tvrdi da mu je automobil svjetlošću bio okružen oko pet minuta, a došla su iz smjera sjeveroistoka. Cijelo to vrijeme nisu mu radili ni radio ni mobitel. Treba reći kako je identitet muškarca tajan, a samo se zna da je iz Newporta.

Za to vrijeme se osjećao loše, a kasnije se zaista i razbolio. Bolestan je još i danas, a zaradio je i kožnu bolest. U izvještaju muškarac navodi kako je u početku izgledalo kao da mu ususret dolazi ogromna zvijezda.

Nakon što je zaustavio automobil, izašao je iz njega i hodao je kroz tu svjetlost, no nije bilo nikakvog zvuka, čak ni zvuka aviona ni helikoptera, a osim što se osjećao loše bio je i jako uplašen.
Nakon što je svjetlost potpuno nestala automobil je ostao prekriven prašinom i zemljom. Inače, takve događaje ufolozi nazivaju bliskim susretima druge vrte, a obično se radi o susretima s NLO-ima povezanih s nekim fizičkim efektima.

Net.hr