Zahvaljujući fotkama na Instagramu, zgodni Torcidaš Ivan postao model u Nizozemskoj

Zahvaljujući fotkama na Instagramu, zgodni Torcidaš Ivan postao model u Nizozemskoj
...sve dok mu na Instagram nije stigla poruka koja mu je potpuno promijenila život.

Naime, Ivan trenutno radi kao model za nizozemsku modnu agenciju Male Models Netherlands, a za sve je zaslužna jedna fotografija na Instagramu.

"Nikada nisam mislio da ću se baviti manekenstvom. U mladosti sam dobio par ponuda, no ja sam ih odbio. Vjerovao sam da to nije posao koji obećava", priča Ivan za Index. On je nakon srednje škole upisao studij ekonomije u Splitu, a usporedno s tim bavio se sezonskim poslovima, točnije konobarenjem.

"No, prije nekoliko godina posjetio sam Amsterdam i objavio fotografiju na Instagramu. Nakon toga su me kontaktirali iz Male Models Netherlands s pitanjem jesam li zainteresiran za suradnju i bavljenje modelingom. Ponovo sam odbio, nisam znao tko iza toga stoji i je li to stvarno...", priča Ivan. No, i nakon što je odbio prvu ponudu, iz agencije nisu htjeli odustati od njega te su nastavili biti uporni.

"Vlasnik agencije bio je uporan te je inzistirao na kontaktu i mom dolasku u Rotterdam. U dvije godine nagovaranja, uspio me slomiti. S obzirom na to da iza svake sezone volim negdje otputovati, Rotterdam se činio dobar izbor i zbog samog grada i zbog posla. Njima je bilo drago što sam pokucao na vrata, a moram priznat da je trenutno i meni. Jako mi se svidjelo sve skupa, njihov profesionalni pristup, ljubaznost i na kraju rezultat", kaže.

Kada je odradio prva snimanja i kada se proširio glas da je postao model, iznenadile su ga reakcije njegove okoline. "Reakcije su različite, ali uglavnom pozitivne što me ugodno iznenadilo s obzirom na to da sam muškarac u modelingu", priča Ivan kojemu je nova karijera pomogla i da privuče pozornost djevojaka.

"Bilo je svakakvih reakcija od strane cura... Uglavnom su cure i bile te, uz naravno prijatelje, koje su me nagovarale da odem i to obavim. A ove što ih ne znam, valjda će ih biti lakše upoznati", kaže simpatični Ivan koji je trenutno slobodan (nema na čemu, djevojke).

Kad ne radi i ne studira, Ivan se bavi parasailingom koji je zavolio u posljednje dvije godine te prati nogomet. Šuška se i da je strastveni torcidaš pa smo i to provjerili, prenosi Index.hr.

"Pa sad... Poštujem Torcidu, volim Hajduk, ali prije svega nogomet", kratko nam je objasnio mladi Dalmatinac za kojeg ćemo sigurno još itekako čuti.