IZBOR ZA FOTOMODEL BIH REGIONALNO TAKMIČENJE ZA HERCEGOVAČKO-NERETVANSKU REGIJU

Fotomodel BiH, Fashion M, TC Plaza, moda, top model, model

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održava se 9. predtakmičenje za Izbor Fotomodela FBIH. Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga,reklama,muzičkih spotova itd. Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa,pravilnog držanja,rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na devetom predtakmičenju predstavit će se 17. djevojaka regije  te će se boriti za plasman i titulu koja im osigura sudjelovanje na federalnom nivou takmičenja.8 prvoplasiranih stječe pravo sudjelovanja na federalnom takmičenju, a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i sudjelovanje na modnim revijama.

Generalni sponzori su TC PLAZA, Restoran Granada, Cinneplexx Plaza, sponzori izbora su EuroPharm Apoteke Mostar, MerAmi lounge bar, Sinkromo namještaj, Fresh bar, Kopirnica CopyLab, oficijalno piće izbora je Eisberg energy drink i voda Leda. Za frizure učesnica pobrinut će se Frizerski salon „Sandi“,za make up pobrinut će se Salon Infinia. Predivne bukete za pobjednice pripremit ce Jolie flower design kao i poklone Callux, Zlatarna Rubin, Sabos jewerly.

Medijski pokrovitelji Bljesak.info, Hercegovina.info, Mostarski.info, Oscar C, Jabuka.tv.

Osigurajte svoje rezervacije i budite dio spektakla mladosti i ljepote.

Poštivajmo zajedno sve mjere zaštite.