FOTO  Titula za Miss Hrvatske Dijaspore ostaje u Širokom Brijegu

Iako se Nikolina pripremala za predaju titule iz direkcije je dobila odgovor da nemaju u planu još birati novu Miss Hrvatske Dijaspore očito iz razloga što je Nikolina sa titulom učinila jako puno, pa možemo reći i popularizirala ju.

Nikolina je od cheerleadersice koja je bila jako popularna samo u krugovima akrobatskog plesa, jer je najtrofejnija u Bosni i Hercegovini i još se nitko nije pojavo da ju ugrozi na vrhu dospjela do lica koje je nezaobilazno u medijima.

Stalno se piše o njoj, vrti se na tv-u, snima spotove, čak je i još više popularizirala cheerleading u Bosni Hercegovini, a postala je i voditeljica sportskih novosti na Javno.ba, a njene priloge nerijetko prenesu i drugi mediji. Uvijek se odaziva na humanitarne akcije i čega god da se primi odradi to vrhunski.

Ono što je zaista vrijedno hvale jest to da ni jednom u medijima nije završila zahvaljujući nekom skandalu, uvijek se piše samo o njenim uspjesima bilo plesnim ili manekenskim.

Sama Nikolina je produživanjem titule oduševljena, kaže da se taman navikla na titulu.

"Dosta ljudi mi na fan stranici na Facebooku piše da samo što ne iskačem iz paštete", kroz smijeh će Nikolina, te kaže da razlog tome je što ne zna sjediti voli raditi, putovati, jedna je mladost i treba ju iskoristiti.