FOTO  Velik interes za izbor Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta

Miss turizma casting

Za učešće na izboru za Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta do sada se prijavilo 211 djevojaka iz cijele zemlje.

Organizovana su i prva kasinga u Sarajevu u Banjaluci, a iz Direkcije izbora Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta najavljuju da će prijava djevojaka trajati još narednih desetak dana.

Djevojke koje su se prijavile i one koje će to tek učiniti u narednom period imaće ne samo priliku da učestvuju na izboru za Miss Turizma Bosne i Hercegovine, nego i da postanu predstavnica ove zemlje na izboru za Miss Turizma Svijeta.

’’Ovo je njihova šansa da osvoje srca svjetske publike i pokažu svoju ljepotu, šarm i inteligenciju na globalnoj sceni. Djevojke očekuju vrijedne nagrade, a otvara im se i ogroman prostor u svijetu mode’’, izjavila je Jelena Joskimović, PR Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Prema njenim riječima, ovaj izbor je platforma koja promoviše turizam, kulturu i prirodne ljepote BiH, a kroz ovaj prestižni događaj djevojske iz cijele BiH imaće priliku da promovišu bogatu baštinu, zapanjujuće pejzaže i gostoprimstvo Bosne i Hercegovine.

’’Učestvovanjem na izboru za Miss Turizma BiH, djevojke će imati nezaboravno iskustvo i priliku da upoznaju nove ljude, stvore prijateljstva širom svijeta i prošire svoje horizonte. Kroz različite treninge, radionice i pripreme, razvijaće samopouzdanje, komunikacijske vještine i scensku prisutnost’’, istakla je Joksimovićeva..

Istakla je da će sve djevojke koje budu učestvovale na izboru za Miss turizma BiH, imati neprocjenjivo iskustvo rada u industriji ljepote, mode i turizma, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade i da se povežu sa poslovnom zajednicom u BiH, regionu i svijetu.

’’Učesnice izbora za Miss turizma BiH imaće priliku da rade sa renomiranim stručnjacima iz svijeta mode, medija i turizma. Ova mreža otvara vrata ka brojnim profesionalnim prilikama Zato, hrabro zakorači prema svom snu i već danas se prijavi se na izbor Miss Turizma Bosne i Hercegovine. Ovo je tvoja prilika da osvojiš svijet, da budeš inspiracija drugima i da stvoriš vlastitu priču koja će oblikovati tvoju budućnost’’, dodala je Joksimovićeva.

Izbor za Miss turizma BiH biće održan 28. oktobra  u Sportskoj dvorani ’’Borik’’ u Banjaluci, a pobjednica putuje na izbor za Miss turizma Svijeta na Filipinima.

Iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH pozvali su djevojke iz cijele BiH da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Kontakt telefon: 065 566 608

Elektronska pošta:

[email protected]

[email protected]