Seks - prirodni eliksir ljepote

Kako seks pomaže u održavanju mladolikosti i ljepote

Eliksir koji je ne košta ništa (barem ne bi trebao), a daje mnogo. Zove se - seks.

Osim mnogo drugih dobrobiti poput samog užitka, bliskosti, pa čak i zdravstvenih dobrobiti, seks nam itekako pomaže u očuvanju lijepote i mladolikosti.

Kada je riječ o ljepoti, naravno da seks ne može zamijeniti savršeno nanesen tuš za oči i tome slično, ali može puno toga drugoga. Pročitajte što točno:

1. Prirodni make-up

Svakoga jutra nanesete šminku, i do popodne već morate popravljati ili sjajilo ili rumenilo ili puder... e pa, kako biste prirodno zasjali, dovoljno je samo 15 minuta seksa dnevno - obrazi će vam biti prirodno rumeni, usne će biti lijepo crvenkaste, a cijelo će vam lice imati zdravi sjaj.

2. Protiv bora

Čak i ako izbjegavate sve čimbenike koji utječu na prerano starenje kože, poput sunca, pušenja cigareta i slično, stanje vaših arterija jedan je od glavnih uzročnika nastanka bora. Dobra prokrvljenost dovodi kisik i nutrijente vašoj koži, što naravno, sprešava starenje kože, a pogodite što povećava cirkulaciju krvi u vašim arterijama i čini vašu kožu mlađom? - Seks! Btw. Osim što ćete izgledati mlađe, tako ćete se i osjećati.

3. Zdravlje kose

Svaka folikula vlasi vezana je za krvnu žilu, tako da... i u ovom slučaju - cirkulacija je sve.

4. Veće grudi

Navodno da se tijekom seksa grudi povećaju za čak 25% i taj efekt traje neko vrijeme, tako da ne propustite tu priliku za pokazivanje dekoltea.

5. Protiv stresa

Stres je jedan od najvećih neprijatelja vaše ljepote, a seks je jedan od najvećih neprijatelja stresa. S obzirom na to da se postizanje orgazma vrti oko pravilnog disanja i opuštenosti, samo to već je dovoljno da se riješite napetosti i malo zaboravite na brige, što će se itekako odraziti na vaš izgled.

6. Samopouzdanje i zavodljivost

Najprivlačniji žene su žene koje imaju puno samopouzdanja, one koje zrače posebnom energijom. Jedna od tih posebnih energija je i način na koji se krećete. Možda ne primjećujete, ali nakon seksa, vaši su pokreti ženstveniji. Glava visoko, bokovi se njišu...a muškarci uzdišu.

7. Održavanje kondicije

Dok vam se možda teško natjerati na redovite odlaske u teretanu, za seks nema izgovora. Nećete ni primjetiti koliko vam mišića zapravo radi te ćete tako s lakoćom održavati kondiciju pa čak i izgraditi lijepe mišiće (ovisno o tome koliko se često seksate).


Dakle, osim što ćete održati svoje tijelo lijepim, izgledat ćete mlađe, svježe, osjećat ćete se bolje, bez stresa i napetosti. Stoga, navalite :).

Izvor :female.hr