Sandra i Voljen u nježnom zagrljaju

Nakon što je kampanju prvog sajma vjenčanja krasila nekadašnja Miss Hrvatske Josipa Kusić, a prošlogodišnju prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač organizatori sajma ove su godine tu ulogu dodijelili atraktivnom mladom paru koji je na setu glumio mladenku i mladoženju.

Voljen, manken sa zavidnom inozemnom karijerom iza kojeg su brojne snimljene kampanje i Sandra koja nosi revije dizajnera na najuglednijim modnim događanjima, zablistali su u elegantnom crnom odijelu Cesar's i uskoj vjenčanici salona La Perla optočenoj svjetlucavim Swarovsky kristalima koja je mladoj manekenki stajala kao salivena. Miris ovoj ljubavnoj priči dale su ruže iz cvjećarne Masline, čiji su se dekoreteri pobrinuli za izgled vjenčanog buketa. Autor fotografija, koje su snimljene u prostoru Mepas Malla, je Goran Rozić iz foto studija Anigo. 3.Sajam vjenčanja ponovno se održava u Mostaru, 16. i 17.03., u novoizgrađenom shoping centru Mepas Mall. Svi budući mladenci željni novih trendova, sajamskih popusta, modnih revija, zanimljivih prezentacija i ostalih sadržaja koje dvodnevni sajam nudi, dobrodošli su u Mepas Mall na 5.kat na kojem će se ponovno na jednom mjestu okupiti svi koji predstavljaju ponudu za organizaciju savršenog vjenčanja. Kao i prethodnih godina u pripremi su nagradne igre za posjetitelje, a kao posebna zanimljivost ističe se nagradna igra BUDI MLADENKA, o kojoj više informacija možete doznati ubrzo na Facebook stranici projekta.

Svake godine sajam ima humanitrani karakter, pa će se i ove godine poznate osobe iz društvenog života odazvati pozivu organizatora i u subotu 16.03. u večernjim satima u skolpu Gala humanitarne modne revije prošetati modnom pistom zajedno sa poznatim manekenkama i manekenima iz Hrvatske i BiH.

Ubrzo ćemo vas informirati tko će imati tu ulogu na ovogodišnjem sajmu.

Sponzorirani članak!