FOTO  Festival vjenčanja 'Moj dan iz snova' ispunio očekivanja

sajam vjencanja 2018

... koja je organizator događaja, a uz podršku Turističke zajednice HNK okupila je više od 50 izlagača iz BiH koji su se predstavili javnosti. Bilo je to mjesto druženja, dobre zabave, razmjene informacija, te odlične ponude.

U sklopu festivala dodijeljeno je više od 70 nagrada sponzora, partnera i izlagača. Svakih sat vremena održavala se tombola, te su posjetioci nagrađivani bogatim nagradama. Festival se održavao od 13 do 21 sat u dvorani ''Queen'', u hotelu Mepas i privukao je brojne mlade iz Hercegovine koji su u pripremi vjenčanja, ali i sve one koji se bave organizacijom dana iz snova.

''U 18 sati je bila revija vjenčanica, haljina i odijela, a nakon revije dodijeljene su glavne nagrade festivala. Što se tiče revije tu su se predstavili svi domaći brendovi, dakle svi naši izlagači su iz BiH, jer smo smatrali da je najvažnije na jednom mjestu okupiti sve brendove, kako bi javnost mogla dobiti cjelokupne informacije'', istakli su organizatori.
Posjetioci su pored odlične i bogate ponude izlagača, mogli uživati u edukacijama, radionicama, te degustacijama. Raznovrstan program oduševio je posjetioce, te su organizatorima upućene riječi hvale i oduševljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S obzirom na oduševljenje i odlične reakcije naših izlagača, sponzora i partnera, te svih posjetioca, iznimno smo zadovoljni kako je sve proteklo, te s ponosom možemo kazati da da će festival postati tradicija u gradu na Neretvi. Još jednom se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos da festival bude savršen'', dodali su organizatori.

Zaštitno lice festivala bila je Ana Bavrka, Miss New World 2017. godine , koja je prošetala jednu od vjenčanica i obratila se prisutnima.