Sajam vjenčanja

U subotu i nedjelju, 16. i 17.03. svi posjetitelji moći će razgledati ponudu salona vjenčanica Bakus Sposa i La Perla, muški dio publike, sigurni smo, pronaći će odijelo na izložbenom štandu Martina Arbanasa, Cesarsa ili Varteksa. Kume, uzvanice i same mladenke, svoju haljinu zasigurno će odabrati u Angels fashion ili Sherri Hill ponudi, a sve ove brandove moći ćete pogledati i na atraktivnim manekenkama i manekenima poput Tine Katanić, Vedrane Linardić, Lorne Kovač, Tee Zadro, Petre Dukić, Voljena Gubeljića, Dejana Radovića i ostalih, za čiji će se izgled pobrinuti City spa, vizažistice Marijana Bošnjak i Marija Ivanković, te službena kozmetika Collistar i Shiseido.

Oba dana sajma, modne revije možete pogledati u 12 i 17h, a oni koji velikodušno žele podržati humanitarnu akciju za KB Mostar, odijel za ginekologiju i porodništvo, mogu nam se pridružiti u subotu navečer, u 21 sat, te kupnjom ulaznice po cijeni od 5 KM, podržati nas u plemenitom cilju. Humanitarnu reviju vodit će svima dobro poznata lica RDV-a Snježana i Mirela, koje su se takodjer odazvale ovoj humanitarnoj akciji, kao i Anica Kovač, Ivan Mikulić, Emerik Gudelj, Ana Rucner koja će sve prisutne uveseliti i svojim atraktivnim nastupom. Sve javne osobe ovu će večer prošetati pistom ravnopravno uz manekenke i manekene.

Kako bismo do kraja zaokružili ponudu za vjenčanje, pobrinuli smo se da vam i ponajbolji cvjećari poput Maslina iz Mostara, Magnolije, Cvjećarne Jolie i Lavande prezentiraju novitete u cvijeću, a korisne savjete možete dobiti na cvjetnoj radionici, u subotu u 15 h, čiji je moderator aranžer iz Slovenije Ivo Uršić. Tu su i fotografi: Foto Anigo, Foto Omega, foto Đino, Waf studio, foto Dalmacija, te ostali izlagači poput Pepi slastičarnice, Manđarije, zlatarnice S&M, Banda Victoria, City spa centra, Nailcare kozmetičkog salona,Lovely Bags, Maria nakit, Marijana jewllery, Kika bijoux, City hotela, hotela Mogorijelo, Limuzina Bošnjak, šatora, te svi oni koji će upotpuniti sve što nedostaje vašem savršenom vjenčanju. Sajam ne bi bilo moguće ostvariti bez partnera: Mepas mall-a, službene vode Jane, novootvorenog City hotela, sponzora Francka, Maslina, te naravno bez podrške svih medijskih pokrovitelja projketa.

Sajam vjenčanja