FOTO  Robert Kovač, Zoran Mamić, Ana Rucner i Amar Bukvić nosili Gala humanitarnu modnu reviju

Ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013.prikazo je Royal Bride, kolekcije vjenčanica, večernjih haljina i odijela Vesna Sposa, Nancy, Atelier Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović, a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men's stuff.  Uvod u sve revije bio je spektakularni Gold performans zlatarnice Prahir sa ekskluzivnim nakitom. Revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela nosile su poznate hrvatske manekenke i manekeni Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Iris Rajčić, Iva Dragović, Sandra Zadro, Sarah Ćosić, Antonio Marušić, Antonio Šincek i brojni drugi.

Pistom su prošetale i poznate osobe iz društvenog života:  Iva Jerković i Elizabeta Burg za Royal Bride, Ana Rucner i Jelena Badovinac za Vesnu Sposu, Zoran Mamić i Robert Kovač za Kotku, Pamela Ramljak i Lidija Bačić za Nancy, Marijana Batinić za Atelier Hera, Josipa Pavičić Bernardini i Antonela Malis za Bety, za Croatu Bojan Jambrošić, Boris Kosmač za Men's stuff, Anica Kovač i Sandra Sagena za Lineu Exclusive, Nera Stipičević I Iris Androšević Pinjuh za Marku by Marija Cvitanović. Posebnu pozornost publike izazvali su Boris Đurđević u odijelu Croata , koji je pistom prošetao sa novom djevojkom Valerijom Novak te Amar Bukvić u odijelu Men's stuff držeći za ruku svoju lijepu Almu Vukičević.

Gala humanitarnu modnu reviju vodili su  Antonija Blaće i Frano Ridjan. Dani Vjenčanja 2012.powered by Electrolux koji se održavaju na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8  otvoreni su još u subotu I nedjelju od 10-20h. Svako jutro, posjetitelji i izlagači moći će se razbuditi uz besplatnu kavicu ''Dobro jutro uz Franck'' i Electrolux.