Dosadile su ti uske traperice? Donosimo 5 drugačijih modela koje još možeš isprobati

moda i ljepota, ženska moda, hlace

Ako su ti dosadile sve traperice iz tvog ormara, možda je vrijeme da baciš pogled na neke nove krojeve Izostavile smo uobičajene uske traperice i megapopularni mama kroj te ti otkrile 5 novih poželjnih modela.

  Mnoge će razveseliti što se na velika vrata vraćaju traperice koje su obilježile sam početak milenija -  one izduženih nogavica.

Događa li ti se da unatoč ormaru traperica ti i dalje nosiš stalno jedne te iste? Bez obzira bile to uske traperice, one visokog struka ili mama-model, svaka od nas ima svoj omiljen kroj. No, pošto smo ih sklone učestalo nositi, zna nam se desiti i da nam brzo dosade. Tada nam ni sve traperice iz ormara nisu dovoljne te djeluju uobičajeno i dosadno. Ako si sita svih uvriježenih krojeva, donosimo ti pet novih koji uspješno vladaju modnim pistama i high-street dućanima. Možda među njima pronađeš svog novog favorita.

1. Traperice ravnog kroja

Kad bi skinny traperice i mom jeans imale dijete to bi bio - opušteni traper ravnog kroja, tzv. straight jeans. Riječ je o trapericama koje su puno udobnije od uskih hlača, a istodobno zadovoljavaju ukuse svih onih koji ne preferiraju hlače retro kroja nadahnutog devedesetima. Uz ovaj model izvrsno trenutačno iznimno popularne košulje s predimenzioniranim rukavima.

2. Traperice sa širokim nogavicama

Široke siluete traperice polako se infiltriraju u trgovine - i to s dobrim razlogom. Za razliku od trapezica, širina ovih traperica gotovo je jednaka od boka do pete, na način koji laska gotovo svakom tipu tijela. Imaj na umu da ove traperice ne bi trebale izgledati neuredno i opušteno pa se pobrini da čvrsto pristaju u struku. Na taj način se nećeš izgubiti siluetu i pretvoriti se u vješalicu za hrpu nabacane tkanine. 

3. Traperice sive boje

Ako su ti dosadile klasične plave traperice pravo je vrijeme da se odlučiš na one sive boje. O ovom nadolazećem trenu smo već pisale pa ovdje možeš detaljno otkriti kakva te ponuda očekuje u high street dućanima. 

4. Traperice nabrane u struku

Želiš pokazati svoje obline, ali nisi ljubiteljica uskih traperica? Pravo rješenje za tebe su traperice nabrane u struku. One će se priljubiti uz donji dio tvojih leđa i naglasiti obline dajući ti pritom elegantan i profinjen izgled. Naš favorit su one koje dolaze s remenom koji se veže u romantičnu mašnu. Izgledaju sjajno, zar ne?

5. Traperice izduženih nogavica

Jedan od neizostavnih trendova prve polovice 2000-ih ponovno se vraća na velik vrata. Riječ je o trapericama izduženih nogavica koja se gotovo vuku po podu. Dok smo odrastale, naše mame su ih mrzile, ali mi smo ih obožavale. Hoće li one ponovno naći mjesto u tvom ormaru?