Dizajner Lady Gage dolazi na Dreft Fashion Week Zagreb!

Trenutno najvruće ime na svjetskoj modnoj sceni - mladi beogradski dizajner, 29-godišnji Marko Mitanovski na poziv Dreft Fashion Weeka Zagreb, po prvi puta, dolazi izlagati u Zagreb. Dizajner kojeg je modna kritika, zbog njegovog jedinstvenog, inovativnog i avangardnog stila, već prozvala novim Alexandrom McQueenom, poznat je po tome što svojim neobičnim kreacijama oduševljava i samu Lady Gagu.

Svoj dark glamour stil inspiriran elizabetijanskim kostimima, pankom i bondageom, pokazao je i u brojnim editorijalima časopisa poput Elle, Grazie, Faara, Gale i Asfalta, a njegove se  kolekcije nerijetko mogu vidjeti i na Fashion TV-u. Njegov osebujni talent uočio je i Nicola Formichetti, modni urednik časopisa Vogue Hommes Japan, V Man i Dazed & Confused, koji je od Marka zatražio pet kreacija koje je kontroverzna pjevačica i umjetnica, Lady Gaga, nosila u editorijalu za časopis Q, a moguće uskoro i u jednom od svojih video spotova.

Na Dreft Fashion Week Zagreb dolazi s cijelokupnom kolekcijom u veljači predstavljenoj na London Fashion Weeku. Izrazito dramatične i teatralne haljine goth stila zasigurno će unijeti nemir i među zagrebačke modne znalce i publiku druge revijalne večeri u Balonu Boćarskog doma.

www.markomitanovski.com


 
Dreft Fashion Week Zagreb, jedini međunarodni modni događaj u Hrvatskoj i regiji, od 9. do 12. lipnja modnoj publici željnoj novih trendova pokazat će što su nam za sezonu jesen/zima 2010/2011 pripremili domaći i inozemni dizajneri. Jubilarni 14. Fashion Week Zagreb tradicionalno će se održati u Balonu Boćarskog doma.

zena.hr