VIDEO  Lady Gaga govorila o mračnim tajnama iz života: "Silovana sam sa 19 godina"

Lady Gaga golub mira

Lady Gaga je prvi put otkrila detalje silovanja koje je proživjela kad je imala 19 godina. Govorila je u dokumentarnom serijalu Oprah Winfrey i princa Harryja pod nazivom 'The Me You Can't See (Ja koju ne možeš vidjeti)', a koji se bavi mentalnim zdravljem. 

Gaga je ispričala da ju je silovao stariji glazbeni producent, nakon čega je ostala trudna, prenosi Index. 

"Imala sam 19 godina i radila u tom poslu, a producent mi je rekao: 'Skidaj odjeću.' Ja sam rekla ne. Onda sam samo otišla, a on mi je rekao da će spaliti svu moju glazbu. I nije se zaustavio. Nije prestao pitati. Samo sam se smrznula, ni ne sjećam se svega", rekla je i dodala da ju je 'ostavio trudnu na uglu'.

Sadržaj se učitava...

Nije htjela imenovati producenta koji je to učinio, samo je rekla da ga nikad više ne želi vidjeti. Također je rekla da je nakon toga doživjela 'totalni psihički slom' i da je imala PTSP. 

"Prvo sam bila puna boli, zatim sam otupjela, a onda sam tjednima bila bolesna. Shvatila sam da je to ista vrsta boli koju sam osjećala kad me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu ispred kuće mojih roditelja jer sam povraćala i osjećala mučninu. To se događalo jer sam bila zlostavljana i jer sam mjesecima bila zatvorena u studiju", kaže Gaga. 

Gaga je prvi put otkrila da je silovana još 2014. u razgovoru s radijskim DJ-em Howardom Sternom. 

"Bila sam sjena same sebe. Nikome za to nisam rekla nekih sedam godina. Nisam znala kako to prihvatiti. Nisam znala kako prestati kriviti sebe. To me potpuno promijenilo. Promijenilo je moje tijelo i moje misli", ispričala je tom prilikom.