SPOJ MODE I AUTOINDUSTRIJE Lady Gaga nosila je haljinu napravljenu od prednjeg branika Mercedes-Benz E-klase

Lady Gaga Mercedes

Lady Gaga je dugo očekivani koncertni film Chromatica Ball, prikazala na posebnoj projekciji za obožavatelje u Los Angelesu. Gaga je oduvijek nosila neobične odjevne kombinacije, ali ovaj put njezina haljina je bila izrađena od prednjeg branika Mercedesa. 

Točnije, radi se o prednjem braniku E-klase iz 2014-2016, facelift W212, i to točno onom bez AMG Line bodykita. Branik je očito modificiran, s dodatnim rupama izrezanim za ruke.

Gaga je poznata vlasnica E-klase, čak je posjedovala E350 iz iste generacije W212 korištene za ovaj izgled. Također posjeduje vjerojatno najljepši W123 sedan u New York Cityju. Ostali automobili koji su bili (ili su još uvijek) u Gaginom vlasništvu uključuju prvu generaciju Ford F-150 Lightning, originalni Ford Bronco, Lincoln Continental iz 60-ih s “suicide” vratima na zračnom ovjesu, Chevy Nova SS i El Camino, nekoliko Rolls-Royce Phantoma i Corniche II, te superautomobile poput Audi R8 i Lamborghini Huracana.

Gaga je nekada posjedovala Alfa Romeo Spider iz 80-ih, ali ga se riješila jer je bio prava noćna mora za održavanje. Također je viđena kako vozi Cybertruck, ali to je od njezinog zaručnika pa ćemo to zanemariti.