Otkazan i Exit

Otkazan i Exit
Muzika.hr

Jubilarni 20. 'Exit' festival otkazan je zbog nepovoljne epidemiološke situacije, priopćili su organizatori. "Imajući u vidu da nam je zdravlje i sigurnost svih sudionika Festivala na prvom mjestu, obavještavamo vas da obilježavanje 20 godina 'Exit' festivala definitivno neće biti održano od 13. do 16. kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi", navode iz 'Exita'.

'Exit' tim dodaje da će do kraja srpnja objaviti datume za 'Exit' 2021, a uskoro će uslijediti i obavještenje u vezi sa refundacijom za sve koji ne žele da čuvaju ulaznicu za naredno festivalsko izdanje, kao i sve druge informacije od interesa.

'Exit' festival je prije sedam dana u priopćenju iskazao prosvjed protiv stigmatizacije manifestacija kao najopasnijeg segmenta društva, prenosi B92.

"Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 posto u odnosu na uobičajen broj posjetitelja i sa primjenom svih zdravstvenih mjera, daleko su sigurniji nego svakodnevna cirkulacija više milijuna ljudi u tržnim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prijevozu i drugim zatvorenim objektima, te stoga odbijamo biti proglašavani za leglo zaraze u godini u kojoj se nismo ni održali", priopćio je 'Exit'.