Djeca Ustanove "Dječji vrtići" Mostar sudionicu su u projektu Izađi i trenira

dječiji vrtići, zumba

. Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija na tržištu neupitna. Do sada su održana tri treninga u tri grada u BiH, a posle uspješno organizovanih treninga u Bijeljini, Brčkom i Sarajevu, ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada nekoliko stotina učesnika, a kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su u saradnji sa fitnes instruktorima bogat program ali i nagrade. I ovoga puta obezbijeđene su majice za vježbače kao i voda, a najsrećniji u nagradnoj igri dobiće i Free training patike.

Veliko interesovanje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Sedam fitnes instruktora, DJ,video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekat. Razgovarali smo s jednom od instruktorica, koja ce upravo i otvoriti ovaj sportski dogadjaj u Mostaru sa svojim najmladjim vježbacima, a to su Zumba Kids, mala raja iz gradskih vrtica Mostar. Lejla je inace profesorica Sporta, te fitness instruktor i instruktor grupnih programa, kao sto su: aerobic, pilates, zumba i hard body workout. Inace, Lejla je vanjski suradnik u gradskim vrticima Mostar vec 5 godina, i uziva da radi s malom djecom Zumba Kids program, gdje je broj zainteresiranih za ovaj prekrasni sport, iz dana u dan sve veci i veci. Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regionu prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/809-221. 15. listopad, 12h plato ispred Mepas mola. Pridružite nam se.